Denne renoveringen i Los Angeles vil gjøre at du vil ha en samtalegrop

"Alt jeg eier er fargerikt, så jeg trengte den nøytrale bakgrunnen for å støtte det," belyser Geraldine Chung.

Som grunnleggeren av LCD, et motebutikk som fremmer unge, nye designere, har Geraldine Chung en hverdag fylt med farger. For å balansere de livlige klærne og kunstene hennes, så hun ut til å bruke rolige, nøytrale fargetoner i ombyggingen av huset fra 1953 i Mar Vista-området i L.A. Selv om den forrige eieren allerede hadde snudd interiøret med standard hvite fliser og veggmaling, manglet det dybden og detaljene til et ekte hjem.

Geraldine overlot Kristin Korven og Jeff Kaplon til arkitektur og designstudio Delkontor med utfordringen med å transformere og tilpasse den tomme skiferen - alt mens du holder den overveiende hvit. Ved å leke med en blanding av toner og materialer, ble nyanser og intriger oppnådd. “Den raske motgiften til en renovering er bare å male alt hvitt, og jo mer enstemmig paletten din er, jo mer generisk føles den. Å bruke forskjellige nyanser overalt minner deg på at du er i et veldig tilpasset rom, ”forklarer Kristin og sammenligner den eksisterende og oppdaterte innredningen.

Den innbydende samtalegropen er en ekte showstopper.

Med beroligende Benjamin Moore Dove Wing på veggene og en blank utgave på tregulvene, er kontrasten minimal, men likevel slagkraftig. Lakkert fresearbeid og pulverlakkert maskinvare Benjamin Moore Classic Grey for en litt rikere tone, som en sølvfarget Concrete Collaborative Venice Terrazzo backsplash og en melkeaktig Caesarstone benkeplate tilfører lag med optisk stimulering.

Mens mangfoldet av hvite tilbyr subtil originalitet, gir en plysj nedsenket grop en idiosynkratisk sprut. Et forsøk på å maksimere volumet, ble retro-funksjonen foreslått spøksfullt da teamet innså at heving av taket ville være umulig. "Hvis vi ikke kan gå opp, la oss gå ned," hadde Geraldine foreslått. Selv om trioen opprinnelig lo av ideen, ble den til slutt et avgjørende element i prosjektet. Utstyrt med havregryn ulltepper og vaskbar linbelegg, er det en slående nikk til hjemmets midcentury-røtter.

Et sete i det koselige krateret gir et unikt perspektiv som er lavere enn vanlig. Gjennom originale skyvedører i glass ligger en frodig utsikt over hagen foran deg. Skapbunnene er også øyehøyde, så Kristin og Jeff feiret dette ofte ignorerte stedet med grafisk skredmarmor. Det samme materialet utgjør et skulpturelt, innebygd salongbord som fliser med gulvet.

Originale skyvedører i glass smelter sammen den grønne terrassen med den konkave stuen.

Tilsvarende strategiske siktlinjer ble utviklet gjennom den luftige åpne planen som løste et tidligere trangt, dysfunksjonelt oppsett. En ikke-strukturell stolpe og en ponyvegg definerer inngangssekvensen og hindrer med vilje et glimt under askebordet. I spisestuen gjenspeiler et gigantisk speilark den frodige bakgården. "Det var et triks å skape en følelse av et mye større rom," beskriver Kristin og legger til at overflaten nøyaktig stemmer overens med den buede lønnbanquetten og dekselkarmen.

Takvinduer brukes også til å håndheve en følelse av storhet. En av dem, over kjøkkenøya, er vert for en dristig, sylindrisk hette som mystisk kommer ned fra hulrommet. De to elementene ble kombinert slik at serien kunne slå seg ned på et funksjonelt sted uten å ofre naturlig solskinn, men den futuristiske konstruksjonen er mer enn bare en praktisk løsning. "Det er et slikt visuelt fokuspunkt," mener Jeff. "Det hever hele rommet."

Selv med sin forpliktelse til et beroligende opplegg kunne Geraldine ikke motstå å innlemme noen lyse, funky øyeblikk. Kelly-grønne, fersken og blekrosa puter ble hentet fra en ettertraktet Kvadrat / Raf Simons stoffsamling, mens hun banket på venninnen Eny Lee Parker for en psykedelisk Oo Lamp og en Stranger Things–Gjenværende sømstol. I Geraldines rolige, perleformede oase skinner hennes strålende personlighet gjennom.

Poppfarger og en lampe fra Eny Lee Parker lyser opp rommet uten å forstyrre den nøytrale fargepaletten.

instagram story viewer