Electric Bowery forvandler et nedslitt motell i Silver Lake til en trendy ferie

Silver Lake Pool & Inn er resultatet av en to-årig ansiktsløftning som blander bebodd utseende med moderne oppdateringer

Det boliginspirerte interiøret til Silver Lake Pool & Inn.

Foto: Courtesy of the Silver Lake Pool & Inn

Å slå en smuldrende tidligere kortsiktig motellbygging til et moderne boutiquehotell, designere Lucia Bartholomew og Cayley Lambur fra Los Angeles Electric Bowery måtte bli kreative med ressursene sine. "Den store utfordringen var å koble en nedslitt lederenhet med det nedslitte hotellet," sier Bartholomew i Silver Lake Pool & Inn med 54 rom. “Bygningen ble bygget på 1980-tallet, og det var en katastrofe inne. Vårt første mål var å bare renovere, men designet utviklet seg etter hvert som budsjettet til slutt utviklet seg. ” Paret jobbet i nesten to år på en arkitektonisk plan som ga mening for strukturen og samfunnet, og deres designskjema fokuserte på bebodde, innbydende rom oppvarmet av nåværende trender. Vi ba duoen forklare prosessen med å restaurere eiendommen.

AD PRO: Før dere begge kom sammen, var det klart at denne bygningen hadde vært gjennom mye. Hvordan nærmet du deg den nye renoveringen og

design prosess?

Lucia Bartholomew: Den største utfordringen var å balansere virkelig unike, unike stykker med en jevn palett over hele hotellet. Vi brukte mange funnet gjenstander - det hjalp oss ganske mye og gir mye mer interesse for rommet. Det er absolutt ikke et cookie-cutter-hotell; ingen rom er det samme, men de har alle samme tema.

Cayley Lambur: Vi måtte finne ut hvor vi kunne spre den høye designen med de slags skremmende elementene som fremdeles løfter den, men som får det til å føles som et hotell som har vært der i noen tid. Vi hadde til hensikt å gjøre nytt klimaanlegg i hele bygningen. Vi ønsket ikke veggenheter, så vi bygde tilpasset fresearbeid under vinduene med stokk og flott flisearbeid. Det viste seg å være et vakkert fokuspunkt under vinduet.

Nattbordene har egendefinerte terrazzomønstre.

Foto: Courtesy of the Silver Lake Pool & Inn

AD PRO: Hva var noen av taktikkene dine for å få et litt kaldt, boksete rom til å føles mer innbydende?

LB: Vi tenkte mye på å hente inspirasjon fra boligområder, med vintagetepper og mye varme tekstiler. Kunsten og løse møbler er veldig sammensatte og bidrar til en varmere tonepalett, og veggfargen er veldig subtil varm grå som gjorde en enorm forskjell i den generelle følelsen av rommet. Vi elsker også de spesialtilpassede fresearbeidselementene som fokuserer oppmerksomheten rundt vinduene, og rammer utsikten over Hollywood-skiltet og Griffith Park.

AD PRO: Hvordan endret renoveringen av denne bygningen til et boutiquehotell hvordan du nærmer deg fremtidige prosjekter?

LB: Det generelle forholdet til entreprenøren ble virkelig kjørt hjem. Vi jobbet veldig bra sammen fordi vi hele tiden måtte komme med løsninger på en bygning som falt i stykker og trengte mye oppmerksomhet. Det var så mange lag i denne prosessen, og vi satte stor pris på deres gjennomtenkte omtanke.

CL: Vi lærte også å være veldig forsiktige med beredskaper. Vi skjønte ikke dette først, men vi lærte raskt at gulvene var utrolig ujevne. Det krevde så mye ekstra tid og kostnader. Nå forventer vi det verste tilfellet og forestiller oss at det bare er litt verre. På den måten har vi alltid positive opplevelser!

Hotellet ble opprinnelig bygget på 1980-tallet og gjennomgikk en massiv renovering.

Foto: Courtesy of the Silver Lake Pool & Inn

AD PRO: Hva er noen tips du har for andre designere som starter en renovering av boutiquehotellet?

LB: Vær smart med balanseringsstykker som vil være unike for hvert rom, og som vil være konsistente i hele hotellet. Ved å bruke bare et par elementer som kan skille mellom rom, hjelper de deg til å føle seg mer personlig. Nærm deg lokale kunstnere og håndverkere. Det kan bidra til å kontekstualisere hotellet i nabolaget. Til slutt er det kunsten og møblene som virkelig kan skille rommet fra et kjedehotell.

Prosjektdetaljer

Navn: Silver Lake Pool & Inn

Designteam: Lucia Bartholomew og Cayley Lambur fra Electric Bowery

Størrelse: 28.051 kvadratmeter

Plassering: Silver Lake, Los Angeles

instagram story viewer