Thomas Pheasant klær i et raffinert penthouse i Washington, D.C.

Designeren tilbyr et friskt perspektiv på elegant opphold når du former interiøret til et hjem i Washington, D.C.

Denne artikkelen dukket opprinnelig opp i mai 2008-utgaven av Architectural Digest.

Da Jeff Neal, en storutvikler av bolig (for ikke å nevne kommersiell og hotell) plass i Washington, D.C., lette etter et sted å bo etter skilsmisse, fant han seg i den misunnelsesverdige posisjonen å måtte lete lenger, og faktisk ikke lenger, enn et av sine egne prosjekter - han hadde forsynte akkurat å konvertere en ubeskrivelig kontorbygning fra 1970-tallet i den nordvestlige delen av distriktet til en boutique-luksus sameie. "Jeg valgte den øverste enheten i bygningen for meg selv," sier han. "Den største så vel som den høyeste."

Den største viser seg at ikke var så stor, men perfekt stor nok (2500 kvadratmeter). Heller ikke det høyeste så høyt (sjette etasje). "Husk, dette er Washington - vi har ikke lov til å bygge høyt," påpeker Neal og legger til, "Visningene her er få og langt imellom." Hans, for et under, ville inkludere Rock Creek Park — en urbane oase av brede enger, bosky skog og brokete vannmasser - og, tydelig over Georgetown, den majestetiske Washington National Cathedral, et monument med historie.

Ettersom Neals leilighet foreløpig var rå plass, laget han spor for å ansette en arkitekt- og interiørdesigner - Washington, D.C.-baserte Thomas Pheasant. Så sluttet han en avtale med sine eiendomspartnere. "Jeg solgte dem tilbake skapet og de overflatebehandlingene og apparatene som var bestemt for enheten min," sier han. "Jeg ba dem om å beholde det hele, at jeg skulle kjøpe alt á la carte fra forskjellige entreprenører gjennom designprosessen med Tom."

Fasan kutter til jakten: "Jeff kom til meg akkurat i tide for at vi skulle skape det rommet han ønsket." Den første hindringen var takene - a komplisert virksomhet på grunn av den opprinnelige infrastrukturen til den opprinnelige bygningen, som lenge hadde huset Kongressens kvartalsutgivelse selskap. "Jeg ønsket at takene skulle se ut som en kunstnerisk inspirasjon fra en designer," sier Pheasant, "snarere enn bare enkle nedtrekk som hadde vært nødvendig av virvaret av kanaler og Pipes. "Den moderne utseende diagonalbjelke-designen som han kom opp med til stuen og hovedsoverommet lykkes med å kunstig skjule alle de tingene som er bedre igjen usett.

Neal, som hadde brakt til bordet "ingenting fra mitt gamle sted - bare klær og bøker", ble spesielt rammet av raffinementet av designerens egen møbellinje. "Jeg sa til Tom, dette er ordforrådet jeg vil at du skal bruke når du går gjennom rommet mitt." Du vet, den mørke skogen. Det jeg likte med dem var at de var veldig maskuline. Jeg visste at jeg kunne stole på at de ville gi en dramatisk slags aura til leiligheten, spesielt om kvelden, så inntrykket ikke ville være, åh, bare et annet hvitt rom. ' "


  • Fasan planla vindusmuren i stuen en betydelig plass 20 til 34 fot for å betjene flere funksjoner
  • Jeff Neal hyret designeren Thomas Pheasant for å forme interiøret i sitt nye 2500 kvadratmeter store condominium i Washington DC
  • Neal and Pheasant bestemte seg for en mørk palett for entreen hvor møblene inkluderer en lysekrone i bronse og ...
1 / 6

Pheasant planla stuen med vinduvegg, en betydelig plass på 20 x 34 fot, for å tjene flere funksjoner. Som i hele boligen holdt han utseendet moderne. En bronseskulptur fra 1997 av Bruno Romeda står nær et hjørne. Sofa, lenestoler og sjeselong, Great Plains. Stoff til spillbordstoler, Pollack.


I mellomtiden prøvde designeren å finne en måte å organisere plassen som ville hindre folk i å se alt i det øyeblikket de gikk inn inngangsdøren, og "Jeg var motvillig til ideen om en konvensjonell innføring av gipsvegger. "Før lenge hadde han konseptualisert løsningen: en anegrepanelert entré som førte til en kubus på 10 til 10 meter i midten av enhet. Med fire gulv-til-tak-åpninger og veggene og taket lakkert anegre, ville kuben samtidig være brukbar og dekorativ. Dessuten vil treets reflekterende egenskaper sprette lys gjennom leiligheten - en ville komme ut fra kubens dyp inn i solfylte rom.

"Det er en forherliget gang er hva det er," ler Neal. "Du går inn i det bare for å gå ut av det. Men jeg vil si dette for det - det kom litt i gang enheten min. "En av denne nyttige kubens blenderåpninger kobles til stue og spisestue (som er atskilt med en flytende anegre-og peis med stein mantel); en annen til korridoren til master suite; og en til kjøkkenet og deretter til soverommet som er reservert for Neals to små sønner når de besøker.

Stuen på 20 til 34 meter har to eksponeringer og en parkvendt balkong. En L-formet sofa og en sjeselong (begge polstret med taupe fløyel) og en osmann og et par lenestoler (alle sammen polstret med taupe lær) flankerer et brett-og-kalkstein-lagdelt lavt bord, mens forskjellige stoler i mørkt tre klynger seg rundt en mahogny spillbord. "Nøkkelen til dette rommet er at siden leiligheten ikke hadde et familierom, måtte den gjøre omtrent alt," fastholder designeren og legger til: "Som den gjør."

I spisestuen ekko delen av taket over peisen, både i struktur og materialvalg, taket på den skinnende kuben. Sitter pent i en anegreinnrammet alkove motsatt hverandre er et par fasanedesignede mahognyskap med vevde bronse frontpaneldører (den ene fungerer som en bar, den andre for oppbevaring i Kina). Designeren kan også ta æren for det bronse elliptiske-rutenett-baserte ovnt spisebord med glass.

Hovedsoverommet har en parkvendt balkong helt for seg selv. Veggen bak sengen er pyntet med en utsøkt skjerm av Pheasant's utforming, bronseramme og bronsenett og speil. Det er et sittegruppe, komplett med en taupe-chenille-polstret sofa, som kan beskrives som skipsform. "Jeg ville ha en følelse av en hytte-på-et-hav-liner i hovedsoverommet og badet," forklarer designeren, "så jeg brukte anegre, det samme mørke treet som i inngangspartiet og kuben."

Neal premierer leiligheten sin for den omhyggelige dødballen det er: "Det hele passer sammen - jeg tror noen kunne fortelle at jeg ikke gikk på loppemarked og plukk ut noen møbler for ett rom, og gå deretter til en møbelbutikk og hent noe til et annet rom neste uke. " enhet.

Fasan er også chuffed. "Det er moderne og rent," innrømmer han. "Slank er et ganske godt ord for det. Det er egentlig veldig atypisk for et interiør i Washington, som folk flest pleier å tenke på når det gjelder føderale byhus og lignende. Dette var en av de minste jobbene jeg noensinne har gjort, men vi har ikke mange fantastiske leilighetshus her i Washington, og jeg ville ikke gi muligheten til å gjøre noe moderne på egenhånd Hagen."

instagram story viewer