Denne Texas Beach Home Makeover viser oss kraften i maling

Først designer Marie FlaniganKundene var opptatt av å bygge sitt drømmehus - en ultramoderne ferie på vannet - fra bunnen av. Men så kom de over denne 3000 kvadratmeter store Galveston, Texas, hjem, som kom med sin egen båtslipp og et basseng. "Da sjansen til å forvandle dette huset på bukten ga seg, bestemte de seg raskt for at de var klar for utfordringen!" sier Flanigan. Det var absolutt mye å gjøre. Boligen var overbelastet med dekorative detaljer - for mye perlebrett, malte terrakottafliser - med stort behov for en redigering. "Vårt endelige mål var å oppdatere og strømlinjeforme, og skape et nytt nytt samlingsrom for familien som hyller deres moderne stil," forklarer Flanigan. Enkel, vakker tekstur og en forfriskende palett av grå, kremer og massevis av hvitt - med de nødvendige sjøinspirerte innslagene av blått og grønt - gjorde nettopp det. "Hjemmet er nå en innbydende flukt der familien kan puste dypt og dekomprimere," bemerker designeren, og det er et bevis på at smarte oppgraderinger gjør hele forskjellen. Les videre for å se hva vi mener.

Etter: Kledd i shiplap og håndstøpte undergrunnsfliser, er det nye kjøkkenet akkurat den rette mengden nautisk.

Foto: Julie Soefer Photography / høflighet av Marie Flanigan Interiors

Før: Den opprinnelige kjøkkenøya var lastet med mosaikkfliser, corbels og beadboardpanel.

Foto: Courtesy of Marie Flanigan Interiors

De nye benkeplatene ser ut som betong, men det er de ikke. "Benkeplatene er produsert av Neolith, et praktisk talt uforgjengelig materiale som kan tåle travle barnebarner og middagsselskaper likt uten vedlikeholdet andre overflater ofte krever. "

Til slutt erkjennelse av at vi bruker hvert hjørne av en kjøkkenøy på en annen måte. "Delte benkeplatehøyder skaper en mer funksjonell skille mellom matlaging og underholdning."

Å balansere det åpne konseptområdet gjorde underverker. Flanigan byttet ut de tøffe originale overskapene med dobbeltstablede versjoner som når taket og kan stå opp til den ruvende peisen over veien.

Etter: Flanigan forenklet stuen med en renforet peisfasade (og selvfølgelig mer shiplap).

Foto: Julie Soefer Photography / høflighet av Marie Flanigan Interiors

Før: "Det opprinnelige boarealet føltes tungt," minnes Flanigan, "hovedsakelig delvis på grunn av den smørgule veggfargen og nyanser som dekket hvert vindu."

Foto: Courtesy of Marie Flanigan Interiors

Leksjon: Større er ikke alltid bedre. "Den opprinnelige peisen kom kort opp i forhold til høye tak, og den travle fjellfasaden stakk dypt inn i omkringliggende sittegrupper. "Flanigans løsning: Både løfte og fordype peisen og skorsteinen for å gjøre dem mindre fremtredende. Nå er en moderne betonghjerte toppet av den hvite shiplap som dekker veggene i hele boarealet.

Det er så mye der ute utover 8x10 teppet. "Den utvidede møbelplanen, forankret av et stort (23 fot langt!) Flerårig teppe, omfavner skalaen på rommet i stedet for å hugge det i mindre, isolerte segmenter."

Etter: For å sikre at ingenting føltes for skurrende i det rolige nye hovedsoverommet, valgte Flanigan stykker med rå eller gråvaskede overflater.

Foto: Julie Soefer Photography / høflighet av Marie Flanigan Interiors

Etter: Hovedsoveromets sittegruppe er like lyst og luftig. "Panoramisk utsikt over bukten er nå innrammet av luftige skjær og vevde romerske nyanser i tre, en oppgradering fra de brutale mørkleggingsskyggene som tidligere var på plass," sier Flanigan.

Foto: Julie Soefer Photography / høflighet av Marie Flanigan Interiors

Før: Det gamle rommet var "rotete og overfylt," minnes Flanigan.

Foto: Courtesy of Marie Flanigan Interiors

Se, undringen som er den tilfeldige kroken. En liten stue utenfor det originale soverommet var underbenyttet plass. Flanigan byttet ut franske dører for en kompakt glidende, og rev deretter veggen av innebygde rom for å gi plass til en dagseng med en uttrekkbar trille "valgt for fremtidige barnebarn."

Etter: Hovedbadets elegante tregulv er faktisk trekornsfliser i en røykgrå, en subtil nikk til de gråvene faux Calacatta benkeplater.

Foto: Julie Soefer Photography / høflighet av Marie Flanigan Interiors

Etter: "Rommene forbedres av flom av naturlig lys, ikke skjermet for det," sier Flanigan.

Foto: Julie Soefer Photography / høflighet av Marie Flanigan Interiors

Før: Hjørnekaret var ikke bare et øye, det var dårlig bruk av begrenset plass.

Foto: Courtesy of Marie Flanigan Interiors

En mindre justering kan gi alvorlig innvirkning. "Vi roterte det opprinnelige katthjørne-karet med 45 grader, noe som åpnet plantegningen betydelig."

Seriøst, vurder Neolith. "Neolith-plater i en Calacatta-fargelegg danner de nye benkeplatene og rammer ut speilene, og gir illusjonen av marmorkoblet med en sinnsro som blir satt stor pris på i et salt, fuktig klima - praktisk talt intet mindre enn en orkan kan skade dette materiale!"

instagram story viewer