Denne parisiske leiligheten får en større forfriskning mens den kanaliserer sine 1960-røtter

Venstre urørt i flere tiår, ble denne snuskete leiligheten på 1960-tallet nylig reimagined av interiørdesigner Céline Poulfort. Ligger i Paris elegante syvende arrondissement, ligger den 60 år gamle bygningen midt i tradisjonell stil Haussmann strukturer, noe som gir en mer industriell stil til nabolaget. Imidlertid "det hadde tepper og 70-tallet materiale på kjøkkenet og badet", og eierne ønsket å modernisere det for å passe deres smak.

FØR: Kjøkkenet var lite og lite brukbart for dagens behov.

ETTER:Little Greene’s Julie’s Dream er den perfekte fargen på kjøkkenet. Vi er også forelsket i flis spisebord.

Virginie Garnier

Kundene, Philippe de Poulpiquet, en dekorert fotograf og krigsjournalist, og Caroline Azurza Bigas, som jobber innen økonomi, elsket karnappvinduene, som brakte inn mye naturlig lys og fremkalte et kunstnerstudio føle. Men de var også glade for en tarmrenovering, en med en slående palett og design som nikket til bygningens historie. "Jeg ønsket at leiligheten skulle omstilles med en åpen plan, men også ha en sterk personlighet som minnet meg om opprinnelsen," sier Philippe.

FØR: Interiøret hadde store bein men trengte et designertrykk.

ETTER: En av parets favorittstykker er deres Nuage table av Kho Liang Ie, som de kjøpte av eBay for nesten 10 år siden. Stuen har også en Le Monde Sauvage teppe, a Samsung Serif TV og et originalt bilde av huseieren.

Virginie Garnier

Kommer inn på litt over 700 kvadratfot, vil et-roms leiligheten med ett bad kreve en smart flipp for å maksimere både beboelig plass og lagringsmuligheter. En av de store endringene var å flytte kjøkkenet inn i stuen og gjøre det gamle kjøkkenet til et kontor / gjesterom, som har blitt parets kreative knutepunkt under karantene. "Kundene ønsket et kjøkken som var lett å sirkulere i og åpnet til stuen," legger Céline til.

Designeren hadde som mål å fylle opp rommet med varme, ved å velge mykt tømmer og et naken fargeskjema for hovedstuen, mens en Corian benkeplate, svart-hvit terrazzo, en Zellige backsplash og drømmende lys rosa kabinett avslutter kjøkken.

Gulvet ble også fullstendig omgjort med polert betong, som til slutt ble en vanskeligere oppgave enn designeren opprinnelig hadde forventet. "Kundene ønsket ikke for mye tekstur," sier hun. "Vi måtte bruke betongen to ganger for å finne den rette kombinasjonen."

FØR: Hjemmet hadde rødfargede tepper og mye beige på beige.

Mens hovedområdene er oversvømmet i beroligende farger med antydninger til 60-tallet inspirasjon, er badet en annen historie, da det fikk en dristig transformasjon via en renovering fra gulv til tak. De hvite flisveggene ble krydret med rød fugemasse, noe som gir den "en mer leken og grafisk karakter", sier Céline. De grønne veggene gir den også et forsprang, men hvis huseierne faktisk blir lei av fargen, kan den lett endres til noe mer nøytralt.

FØR: Røde tepper og beige aksenter fortsatte i hele hjemmet.

ETTER: Hovedgavebildet er tatt av Philippe på American Museum of Natural History i New York.

Virginie Garnier

ETTER: Transformasjonen, inkludert å beholde de nøytrale aksentene, men den beroligende salvieveggfargen gir rommet et helt nytt utseende.

Virginie Garnier

I det primære soverommet så designeren mot paret etter den ultimate retningen, og valgte en av Philippes egne fotografier som fokuspunkt i rommet. “Det var et opplagt valg å bruke et av kundens bilder som bakgrunn for sengegavl av sengen. De elsker begge dyr, og leiligheten deres er fylt med små fantastiske gjenstander, sier hun. Hun skreddersydde deretter en garderobe som omslutter sengen og dekker alle lagringsbehov uten å ta for mye av rommets fotavtrykk.

Samlet sett har hjemmet fått en helt ny personlighet, en som passer sine huseiere godt og omfavner dagene i fortiden.

ETTER: Det drømmende lysrosa skapet fortsetter inn i inngangen.

Virginie Garnier
instagram story viewer