Dette Hudson-retreatet har sjarmen til et engelsk bondegård

Ligger omtrent en 10-minutters kjøretur til sentrum av Hudson, New York — et valgmulighet for kreative hjerner i New York som ser etter litt mer plass og langsommere livets tempo — dette landstedet i 1977 er en klassisk stolpe- og bjelkekonstruksjon, som nylig ble renovert av Generalforsamling for et par i filmbransjen og deres barn.

"Vi hadde jobbet med generalforsamlingen om en tidligere renovering, og resultatet var bare nydelig," sier eiere, som delte tiden mellom Brooklyn, London og Hudson, hvor de valgte å ha denne ferien hjem. “Huset ble bygget på 1970-tallet, så det har ikke den iboende sjarmen til et gammelt hus på landet. Vi trodde å legge til generalforsamlingens moderne preg kunne skape noe virkelig enestående - en frisk kombinasjon av ideer og epoker. "

ETTER: Spisestuen ble åpnet for kjøkken, frokostrom og stue under renoveringen for å skape en mer luftig, loftaktig følelse i det ellers tradisjonelle rommet. Mye av hjemmet er innredet fra lokale Hudson antikvitetsbutikker og deretter balansert med moderne detaljer som spisebordlyset, som er 

Messing X-armatur fra Allied Maker.

Matthew Williams

Spredt over 4000 kvadratmeter og delt i to etasjer, tok huset med fire soverom, tre og et halvt bad litt over et år å fullføre. "Da vi kjøpte det, var huset i god form, men designmessig trengte det mye kjærlighet," husker eierne via e-post. "Vi gjorde to omganger med den, og da vi var ferdige, hadde vi rørt stort sett alle rom."

På hovednivå ble de indre rommene åpnet for å visuelt koble sammen samlingsrommene og for å gjøre den sentrale peisen mer av et fokuspunkt mens du er på det andre nivået, to rom ble kombinert for å skape den primære suiten med soveområdet på den ene siden og det frittstående badekaret og omkledningsrommet på annen.

ETTER: Opprinnelig et lite soverom ovenpå, ble dette rommet kombinert med bad for å skape et baderom og omkledningsrom med peis (ikke vist) for koselige morgener. Karet var eksisterende til huset og pusset på og utstyrt med Vannverk inventar. Rommet var malt inn Farrow & Ball's Green Smoke, skaper en vakker mørk kontrast til den lyse naturen sett gjennom vinduene.

Matthew Williams

ETTER: Denne mursteinspeisen var den største av flere peiser i huset, malt i Farrow & Ball's Slipper Satin, for å matche de omkringliggende veggene. De tunge tømmerbjelkene ble utsatt og uferdige hele tiden.

Matthew Williams

“Den største utfordringen var å modernisere huset med nytt rørleggerarbeid og elektrisk uten å måtte ødelegge de synlige tømmerloftene, ”innrømmer Sarah Zames og Colin Stief fra generalforsamlingen via e-post. Begge ble umiddelbart tiltrukket av dette arkitektoniske elementet, og det styrte de fleste av deres beslutninger når det gjaldt materialer og fargepalett.

FØR: Beinene i rommet, som bjelkene og synlige tømmerloft, var det verdt å jobbe med.

ETTER: Kjøkkenet er stort og åpent, med lukkede underskap og åpne hyller over. Benkeplaten, backsplash og flytende hylle er alle i tilpasset kremfarget betong. Maskinvaren er fra Rocky Mountain Hardware. Taklampen er Cedar og Moss's Alto og vegglampen er fra Atelier de Troupe.

Matthew Williams

”For å understreke konstruksjonen skapte vi kontrast med veggene mellom det mørke gulvet og det tunge taket. Kjøkkenet, for eksempel, var ment å være så nøytralt som mulig for å markere teksturen til de to mørke flyene over og under, ”sier Sarah og Colin. “Med den nye halvåpne planløsningen brukte vi også noen fargede vegger for å avgrense visse rom og bryte fra vår regel om å markere tregulv og tak. For eksempel valgte vi Farrow & Ball's Green Smoke på hovedbadet for å skape et elegant og beroligende rom for å ta et bad og meditere mens du stirrer på utsiden av landskapet. I studien brukte vi imidlertid Benjamin Moores Van Deusen Blue, en stimulerende nyanse, som åpner rommet og inspirerer til kreativitet og dynamikk. ”

FØR: Den forrige iterasjonen av badet var mørk og datert.

ETTER: Det beroligende grønn farge i hovedbadet skaper et elegant og avslappende miljø.

Matthew Williams

ETTER: Paletten til studien har kontrasterende naturlige tresorter og blå fargetoner. Veggene er malt med Benjamin Moore Van Deusen Blue. Studien har en innebygd bokhylle, vintagemøbler og en Cedar & Moss pendellampe.

Matthew Williams

De renoverte rommene har mange vintageskatter, som ble hentet av eierne fra nærliggende gallerier. "Vi er alltid begeistret når en klient er involvert i avslutningen av et prosjekt, da det gir et ekstra lag med personlighet og minne til rommet," sier Sarah og Colin. "Kona er engelsk, og vi er ikke sikre på om det var en bevisst beslutning eller ikke, men det er definitivt noen elementer som husker raffinement og tidløshet i engelske landsteder."

ETTER: Begge huseiere er profesjonelle skuespillere som bruker hjemmet til å utvikle ideer og underholde. Musikkrommet er et av de lyseste rommene i huset, og har et vintage hvitt piano som ble overlevert fra moren til en av huseierne.

Matthew Williams

Med sin blanke finish og 70-tallsfølelse er det hvite pianoet, som tidligere tilhørte konas mor, en av nøkkelbitene i huset. "Følgelig kaller vi rommet at det ligger i musikkrommet, og det har en virkelig studiofølelse - som en workshop som både er praktisk for prosjektarbeid, men også hyggelig for å ønske gjester velkommen og underholde, ”Sarah legger til.

FØR: Dørene, gulvene og blomstertapetet i et av gjestesoverommene ble holdt under oppussingen.

ETTER: Gjestene kalles kjærlig katterommet av huseierne, og inkluderer tapet som var originalt for de tidligere eierne. De nye eierne valgte å beholde det og understreke det ved å hente inn blomsterbedetøy og henge noen kattemalerier som ble plukket opp i Hudson over tid.

Matthew Williams

På gjestesoverommet er det originale blomstertapetet den eneste finishen som generalforsamlingen berget. “Vi er alltid interessert i å prøve å holde litt på historien til et rom, og vi følte dette tapet ga oss et lite innblikk i livene til de tidligere eierne og livet til hjemmet, ”the sier designere. "Eierne lente seg virkelig inn i rommet og dekorerte det med flere mønstre på toppen av tapetet, og beviste at noen ganger er mer mer!"

instagram story viewer