Inne i en renovering av kjøkken og bad som er fullpakket med farger - og overraskelse

Før hun kjøpte huset hennes med tre soverom, tre bad i Echo Park-området i Los Angeles, Laurel Broughton bodde og jobbet i en ombygd næringsbygg i Historic Filipinotown. Den generøse størrelsen ga en viss grad av fleksibilitet når det gjaldt å imøtekomme behovene til hennes voksende virksomhet, VELKOMPROJEKTER, et studio som spesialiserer seg på arkitektonisk og industriell design, kreativ rådgivning og merkevarebygging. Men den statiske naturen til den åpne planløsningen var til slutt en svikt. "Det tillot bare en bestemt type bruk," sier hun. "Jeg ønsket meg mer tradisjonelle hjemlige rom."

Designeren valgte Benjamin Moore Fet gul for hjemmets indre trapperom. "Når fargen reflekterer de hvite veggene, får den hele rommet til å lyse," sier hun.

Hennes søk ledet henne til det hun nå omtaler som Yolk House, en tidligere dupleks fra 1930-tallet oppkalt etter innvendig trapp som forbinder de øvre og nedre boarealene. ("Det føltes alltid som en eggeplomme for meg," sier designeren om sin sentrale plassering. Passende valgte hun senere for gulvene en iøynefallende nyanse av gult.) Yolk House tilbød en førsteklasses beliggenhet, misunnelsesverdig utsikt, og alle de innenlandske komfortene Laurel lette etter, men rommets transformasjonsevne viste seg å være den største tegne.

FØR: For å maksimere funksjonen og fleksibiliteten valgte designeren å konvertere hjemmets andre kjøkken til en kjøkkenkrok med tilstøtende bad - nyttig for både en mester eller en gjestesuite.

"Fordi det pleide å være en tosidig, føltes hjemmet litt som to overflødige mellomrom, det ene oppå det andre," forklarer hun. “Men det som tiltalte seg var at det betydde at jeg kunne krympe eller utvide plassen etter behov. Noen ganger vil jeg for eksempel undervise et semester i en annen by, så det var veldig attraktivt å ha et hjem som kunne fungere som et stort hus en del av tiden, men kan også deles inn i to leiligheter på andre - den ene kan jeg bruke til gjester eller leie ut når jeg permisjon."

ETTER: Det splitter nye badet og det oppdaterte kjøkkenet tar en side fra fortiden, med en vintage sokkelvask og en (for det meste) monokrom palett og klassisk svart-hvitt linoleumfliser fra Armstrong.

Med tilpasningsevne som topprioritet brukte designeren fem måneder på å transformere andre etasje for å tjene som både gjest leilighet for når hjemmet trengte å fungere som to separate boliger, og som en velutstyrt mester suite når det gjorde ikke det. “Hjemmet hadde opprinnelig to fulle kjøkken, en i hver etasje, ”forklarer hun. "Det jeg endte med å gjøre, var å dele kjøkkenet oppe i to deler: en kjøkkenkrok med sittegruppe og et nytt bad."

"Dette er hvor du finner en av de mest beroligende og magiske utsikten i hele huset," sier Laurel. Bankettputene er dekket av Sunbrella’s Canvas Spa og Muuto’s Unfold anheng henger over et funnet bord.

Det renoverte rommet ble designet for å hedre bygningens fortid, med en moderne vri. På minikjøkkenet, tilpasset mintgrønne skap og klassisk svart-hvitt linoleum etasjer bor sammen med en luftig, ferskenfarget spiseplass med innebygd bankett sitteplasser, buet detaljering og moderne belysning. Badet, inspirert av monokromatisk paletter som er populære i 30- og 40-årene, har en vintage Crane-piedestalsvask og enkaustisk flis i tre nyanser av grønt.

"Jeg har alltid vært glad i hvordan endringene i eldre bygninger forteller historier," sier Laurel. "Jeg ønsket at det nye tilskuddet skulle hedre det som kom før, men også å oppdatere det - å skape et rom som samtidig var kjent og ukjent."

Konsistensen i farger mellom de to sonene var bevisst. "Jeg ønsket at de skulle føle seg i slekt," sier Laurel. “Så jeg valgte en laminat for skapene på kjøkkenet som var i en lignende nyanse som flisen på badet. Alt tilhører samme familie, men de er ikke identiske. "

Nyanser av grønt omslutter det nye badet takket være Granada Tile i Pine and Sage (og en enkelt Rose-flis!), et koordinerende skreddersydd skap og lysegrønne lysarmaturer fra Kommunedesign.

Heller ikke noe i rommet er forutsigbart. Eksempel: Midt på baderomsgulvet, blant et hav av jade og salvie og sjøskumgrønt, er det en eneste lyserød fliser. "Den rosa flisen er en måte å fortelle en historie på," forklarer designeren. “Gamle hus har fått tilskudd til dem over tid, og noen ganger er disse tilføyelsene litt rare. Den rosa flisen, for meg, var en måte å sette inn en leken detalj - men en som også snakker til den følelsen av forandring. "

Med innebygd bankettsete og en vask i varm farge føles suitens kompakte spisestue både koselig og urolig.

instagram story viewer