Nate Berkus og Jeremiah Brent forvandler et NYC Town House til et familiehjem

Designerparet har returnert hjem til Manhattan i et bilde av hjemmelig lykke

Det nytter ikke å slå rundt busken. Nate Berkus og Jeremiah Brent vil at du skal vite at de er flau. Refset. “Ydmyket!” sier Berkus.

Sitte i et par lenestoler foran en brennende ild i sitt nye byhus i West Village, ser de gifte designerne fornøyde og perfekt ut. hjemme - hvis det er litt sauete. Tross alt virker det som i går da de flyttet inn i det som skulle være deres drømmehus, en nesten 9.000 kvadratmeter spansk kolonial i Los Angeles. Fans av TLC-showet deres, Nate & Jeremiah av Design (og lesere av AD’S historie i januar 2018), ble vitne til at paret suste over husets solfylte rom, smijernskinne og 200 år gammel eik i bakgården. Huset, proklamerte de, var der de og deres da to år gamle datter, Poppy, ville "slå ned røttene."

Ruh-roh. Nå, bare to år senere, har de solgt huset, redigert eiendelene sine og bestilt det tilbake til New York, byen der paret begynte å date og først laget et hjem sammen. “En ting jeg kan love deg,” sier Berkus og lener seg fremover i stolen med blå øyne som blinker, er at jeg vil aldri igjen fortelle en publikasjon at et hus er mitt 'evighjem.' "" Vi lærte vår leksjon, "kimer inn Brent. "Vi skal ikke si det igjen!"

Det fotogene første paret av tv-makeover hadde opprinnelig flyttet vest etter at Berkus far døde i 2015. Berkus, som ble født i Orange County, men hovedsakelig oppvokst i forstaden Minneapolis, ønsket å være nærmere søsknene sine i Sør-California. "Og vi var klare for et nytt eventyr," forklarer han. I løpet av tiden der, filmet de tre sesonger av showet sitt, ønsket velkommen fødselen til babyen Oskar (nå to) og fortsatte å utvide sine egne designbedrifter. (Berkuss hovedkvarter har alltid vært basert i Chicago; Brent holdt sin praksis i New York i gang, og åpnet også et kontor i Los Angeles.) Men nesten umiddelbart savnet Brent energien og gatelivet østover. "Jeg følte meg bundet i Los Angeles," sier han. "Det føltes ikke som oss." Han ble også overbevist om at Poppy, nå fem, og Oskar ville få en rikere opplevelse av å vokse opp i den urbane tettheten i New York. "Jeg skjønte at Poppy snakket med de samme 11 personene hver dag," sier han.

Berkus (til slutt) kom også rundt. "Jeg innså at New York aldri ville komme seg ut av Jeremiahs system," sier han. Og han visste at han personlig ville være like lykkelig uansett. "Jeremia sier alltid:" Det er enten stedet eller rommet som holder deg. "For ham er det stedet," sier han og gestikulerer mot vinduene og byen utenfor. "For meg er det plassen."

Familien samles i stuen. Oskar (til venstre) og Poppy bruker klær av Caramel; kunstverk av (fra venstre) James HD Brown, Lyman Kipp og Simon Mathers.

Mote styling av Jessica Sailer van Lith; pleie av Pamela Lugo; James HD Brown © 2020 Artists Rights Society (ARS), New York / ADAGP, Paris; Lymann Kipp; Simon Mathers, I dagens hete, 2010; Albert Chubac © 2020 Artists Rights Society (ARS), New York / ADAGP, Paris.

Heldigvis er det Nate og Jeremiah som vet en ting eller to om å transformere fire vegger til et hjem. Når. paret så dette byhuset på 1899 kvadratmeter i 1899, de var umiddelbart enige om at det føltes som dem - eller i det minste at det hadde potensial til det. Det hadde nettopp gjennomgått en fullstendig renovering av tarmen, så alt fra ledninger og rørleggerarbeid til de nylig flislagte badene var i perfekt stand. Men huset hadde blitt fjernet så det også føltes noe "sterilt", som Brent formulerer det. "Vår jobb skulle være å gi den litt sjel igjen." De startet med å designe en utstillingsstopp med dobbel høyde i en hvit eik som ikke bare ville varme opp stuen, men også gi et sårt tiltrengt sted for bøkene deres, innrammede familiebilder og Keramikk. "Jeg ønsket ikke å leve uten disse bilderammene - de har vært i hvert hjem jeg har bodd i de siste 15 årene," sier Berkus. Den hvite eik bokhyllen er en liten teknikk; den er så tung at den øvre delen måtte boltes til ytterveggen. "Det er min favoritt av alt vi gjorde her," sier Berkus. "Det ga tonen."

Man kan faktisk si at bokhyllen er en destillasjon av designernes todelt tilnærming til hele huset: å legge til tekstur, detaljer og arkitektoniske detaljer (gjennom iøynefallende mantels, tapet og vintage lysarmaturer), samtidig som du tar på deg dilemmaet med plass ledelse. Fordi sammenlignet med en palasslig eiendom i Sør-California, er et 18 meter bredt byhus relativt... trangt.


  • et marmorert kjøkken
  • stuen med trepanel
  • en liten jente som sitter på en gårdsplass
1 / 17

På kjøkkenet er den tilpassede hetten, backsplash og benkeplater laget av Calacatta.


"Smertefullt" er hvordan Berkus, familiens alfa-legger og sjefssamler, beskriver redigeringsprosessen. De flyttet noen møbler til kontorene sine, andre deler til lagring, og solgte enda mer på Berkus's 1stdibs-butikk. De vant ned kokekarene sine. De lastet av klesstativ til. The RealReal. "Den gamle stuen vår hadde 30 møbler," sier Berkus. “Denne har seks! Men det du ser er det beste vi har. " Og med designernes tillegg av kurvvevet gressduk veggbelegg, en italiensk mantel fra 1700-tallet og et mykt mohairteppe, resultatet er like kjekt som rom få.

Ovenpå tilbød ikke master suite helt nok skapplass. "Bill Blass sa at garderober skulle være store og badene skulle være små," sier Berkus. I stedet for å rive opp badet, stjal de opptak fra soveromsområdet for å få plass til mer lagringsplass. Og mens det resulterende sovekammeret kan virke lite, legemliggjør det roen på sitt koseligste, med kritte gipsvegger, tepper i elfenben og et skulpturelt riflet gipsskap de designet for å skjule TVen. "Vi trenger ikke et stort soverom med 20 sitteplasser," sier Berkus.

"Ja, som hvem kommer bort?" legger Brent til. Ingen - bortsett fra selvfølgelig Poppy og Oskar, som mye foretrekker å ødelegge i lekerommet i kjelleren eller marsjere rundt kjøkkenøya mens Brent lager favorittpannekaker. Og når alle begynner å bli røre, så er det også bra. "Den beste delen," sier Berkus, "er at vi bare vri på dørhåndtaket og hele byen er rett utenfor."

instagram story viewer