En ekspansiv Greenwich Village Loft som endelig er klar for nærbildet

Kunstner Kerri Scharlin henvendte seg til designerne Laura Santos og Sandra Weingort for å lage magi i det 7000 kvadratmeter store arbeidsområdet

“Etter en to års renovering var det tydelig for meg at vi måtte ha fester, holde salonger, dele ting - det virket nå som om rommet var ment for underholdende, sier kunstner Kerri Scharlin fra det 7.000 kvadratmeter store Greenwich Village-loftet hun deler med mannen sin, Peter, og to barn. Familien har vært i Gold Coast-bygningen fra 1910, som opprinnelig ble brukt til produksjon, i 22 år. Etter å ha kjøpt en hems, kjøpte de til slutt en tilstøtende, og skapte et stort område som nå består av både deres bolig og Scharlins kunstnerstudio. "Vi gjorde mindre ting mens de to barna vokste opp," sier hun. "Det var godt å ha et sted som var egnet for magiske markører i disse årene - ingenting var for dyrebart."

Da familien endelig var klar til å virkelig gjøre rommet fullt og eget, begynte Scharlin å forske på lignende prosjekter. Hennes første pass på et konsept for plassen var en parisisk leilighet. Etter å ha sittet med ideen en stund, bestemte hun seg til slutt at den ikke føltes autentisk for bygningen eller rommet. Deretter blar du gjennom sidene til

AD, hun kom over arbeidet til designeren Laura Santos, hvis eget hjem ble omtalt i bladet. Forelsket i utseendet på hva hun gjorde med plassen, arrangerte Scharlin et møte med Santos og hennes designpartner på den tiden ble Sandra "Sandy" Weingort, og hun solgt, og innså umiddelbart hvor mye de brydde seg om små detaljer. (MR Architecture + Decor var allerede ansatt for å hjelpe til med transformasjonen.)

Lekerommet har en vakker spesialtilpasset innebygd bar med en backsplash laget av stein fra ABC Stone. Kranen ble funnet på Waterworks, og korkgulvet er fra Chelsea Arts Tile + Stone. Det røde tyske spisebordet, fra Glen Dooley Antiques, er av Otto Zapf fra 1967. Spisestolene er italienske fra 1950-tallet og er designet av Vittorio Nobili fra Versus Gallery. Tallerkenen på bordet er fra MQuan Studio.

"Det var et klart sinnsmøte," sier Scharlin og ser tilbake. "Laura og Sandy redesignet leiligheten på stedet. Jeg hadde så mange meninger, men ville at noen skulle hjelpe til med å destillere visjonen, og det var det de gjorde. ” Designerne og deres klient landet på en følelse av ren og moderne med taktil varme. Kerri ønsket også å legge vekt på visuelle kontraster, forsterke spenningen mellom gammelt og nytt. "Jeg ønsket at hele rommet skulle føles autentisk," sier hun. "Det som definerte var kunst og bøker, bøker, bøker - så mange bøker at de var sentrale i designskjemaet," minnes Weingort, som sammen med Santos var ansvarlig for redigering og kurering av Scharlins samling eller kunst, møbler og, ja, bøker. "Jeg har noe promiskuøs smak; de hjalp til med å redigere, ”sier huseieren.

"Bøker og kunst gjør utformingen av et rom så mye enklere fordi det vanligvis er faktiske kjøp - prikken over i-en," sier Santos. "Men å ha en utrolig samling til å begynne med gjør plassen rik og dypt autentisk." Designerne la bøkene og kunsten dikterer alt fra innredningen til arkitekturen, installerer lesekroker og bibliotek vegger. Eventuelle ekstra møbler ble valgt av designerne for å utfylle Scharlins allerede eksisterende kolleksjon, igjen med fokus på en blanding av gammelt og nytt. Resultatet er et dypt personlig, tidløst og unfussy rom. "Det føles nå veldig som om det utviklet seg uanstrengt gjennom årene," kommenterer Scharlin. "Det er helt riktig, og kanskje det er grunnen til at leiligheten forteller meg å slippe folk inn."


  • et blått rom med bokhyller og en grønn sofa
  • et stort solfylt kunststudio med lerreter og kunstartikler
  • et rom med bordtennisbord med bokhylle og rundt spisebord
1 / 11

I office-cum-biblioteket, med spesialfresing, er teppet Orley Shabahang, og sofaen fra Room er polstret i Christopher Hyland mohair-stoff med puter fra ALT for Living. Salongbordet, kjøpt fra Gueridon, er fransk med Sou-Chong fliser av Roger Capron fra 1970-tallet. Pendellampen er av Studio Van den Akker. Skrivebordet ble kjøpt fra Julian Chichester og ferdig med en tilpasset blotter av Christina Z. Antonio. Skrivebordstolen er "Time Life" -modellen i vintage skinn av Charles og Ray Eames, kjøpt på Wyeth. Fotografiet er av Andrew Bush.


I SLEKT: En elegant aerie med utsikt over Central Park gjenopplives med en milanesisk følsomhet

instagram story viewer