Victoria Beckham udostępniła szczegóły swojego luksusowego wypoczynku na Instagramie

Fashionistka odwiedziła Lanserhof Tegernsee w Monachium na tygodniowy detoks, który obejmował picie wody księżycowej

Podobnie jak reszta z nas, celebryci potrzebują od czasu do czasu przerwy. Ale ich rekolekcje R&R wyglądają trochę inaczej niż nasze. Przykładem: Victoria BeckhamNiedawny wypad do ośrodka zdrowia Lanserhof Tegernsee w Monachium, Niemcy.

Była Spice Girl niedawno udostępniła w mediach społecznościowych, że odwiedziła luksusowe centrum odnowy biologicznej na „tygodniowy detoks”. Oprócz dzielenia się tym, że piła księżycową wodę, poszła jeżdżąc po górach i zjadając całkowicie czyste posiłki w ramach filozofii obiektu FX Mayr, Beckham pochwalił się również luksusowymi udogodnieniami i nowoczesnym designem Ośrodek wczasowy.

„Jestem tutaj, w Lanserhof, i muszę być szczery - jest o wiele, dużo ładniej, niż się spodziewałem” - powiedziała projektantka mody w filmie na Instagramie ze swojego pokoju hotelowego. „Łazienka jest naprawdę super ładna. Spodziewałem się czegoś znacznie bardziej szpitalnego, więc to naprawdę miła niespodzianka ”.

W rzeczywistości medyczne spa podkreśla swoją nowoczesną architekturę jako jeden z najlepszych udogodnień. Sypialnie i przestrzeń wspólna mają minimalistyczny design z jasnymi drewnianymi podłogami, eleganckimi wannami, oknami od podłogi do sufitu, drewnianymi listwami działowymi i pływającymi białymi toaletkami. Czyste szare i białe meble są proste, ale przytulne, a niektóre pokoje mają nawet prywatny taras słoneczny z widokiem na alpejskie góry.

W holu znajduje się duży centralny kominek otoczony wbudowanymi kanapami i czarnymi cylindrycznymi stolikami bocznymi. Kilka innych kremowych kanap jest rozrzuconych po całej powierzchni, a cała przestrzeń wychodzi na pluszowy zielony dziedziniec przez szklaną ścianę. Na zewnątrz znajduje się długi basen z eleganckim drewnianym tarasem z widokiem na zielony trawnik i góry w oddali.

Strefa spa jest równie uderzająca. Sauna ma przeszkloną ścianę z widokiem na basen, a poczekalnia ma szereg szarych leżaków ustawionych w szeregu obok wbudowanego w ścianę kominka. Ośrodek podsumowuje to najlepiej, określając miejsce wypoczynku jako „zapierającą dech w piersiach przyrodę w połączeniu z imponującą architekturą” oraz „miejsce spokoju, ciała i umysłu”.

instagram story viewer