Un cuplu găsește un apartament din Clinton Hill unde și-ar putea asuma câteva riscuri promițătoare

protection click fraud

Arhitecții Julie Tran și Khoi Nguyen știu că promit atunci când o văd. Ca duoul soț-soție din spatele firmei din New York Proiecte viitoare, este în esență treaba lor. Așadar, când le-au sclipit în ochi făcând turul unui apartament în cooperativă Brooklyn, au decis să facă din acesta cel mai bun proiect personal și profesional.

„Avea încă un aspect compartimentat inițial din anii 1940, dar aceste clădiri mai vechi tind să fie mai generoase cu spațiu în comparație cu multe dezvoltări noi care apar în Brooklyn”, spune Khoi. „Știam că ar putea funcționa cu ceva reimaginare.”

INAINTE DE: „O provocare unică a fost că nu am putut să ne mutăm sau să adăugăm noi corpuri de iluminat fără a scăpa tavanul sau a rula conducte expuse, din cauza structurii și cablajului existent”, spune Julie. „În schimb, am folosit pandantive pe cele câteva puncte de iluminare pe care le aveam și le-am înșirat acolo unde aveam nevoie de ele. Pentru restul iluminatului, am folosit lămpi și aplice cu priză.”

Pentru a-și realiza viziunea comună, au șters un perete despărțitor, îmbrățișând un aspect deschis pentru o bucătărie, un loc de luat masa și un spațiu de locuit. Pe hol, o baie și două dormitoare au fost modernizate într-o paletă calmă, complementară. Cuplul a hotărât că designul lor general va fi modern, dar confortabil – un jurământ mic pe care l-au făcut pentru a se asigura că gusturile lor vor fi prezentate în mod egal. Dar, pe lângă echilibrarea esteticii lor opuse, renovarea a ajuns și la un compromis între două contraste care rareori găsesc un spațiu pentru a coexista: design atemporal și stil de ultimă oră. „Puteți să vă asumați riscuri și să aveți în continuare un design atemporal”, spune Julie. „Lucram cu o paletă restrânsă de materiale clasice, dar am reușit să le folosim în moduri interesante și neașteptate.”

După aproximativ 18 luni de muncă, care s-au încheiat anul trecut, Julie și Khoi se pot bucura de satisfacția de a face o judecată solidă. Până la urmă, casa pe care au creat-o este exact ceea ce au avut în vedere.

Locație: Clinton Hill, Brooklyn

INAINTE DE: Bucătăria originală a fost închisă de un perete pe care cuplul a încercat să-l dărâme.

DUPĂ: „Mă veți găsi adesea la masa de mese și este locul în care îl folosesc în mod implicit pe tot parcursul zilei”, spune Khoi. „Masa este o prezentare de la un fost angajator și a fost de fapt salvată dintr-o biserică condamnată din SoHo în jurul anului 1980, înainte ca clădirea să fie demolată”.

Înainte: „Apartamentul nu avea detaliile istorice și farmecul lumii vechi pe care [s-ar putea] găsi în clădirile dinainte de război”, spune Khoi. „Dar avea un aspect grozav, tone de lumină naturală, cu ferestre orientate spre sud și pe colț și vederi uimitoare la un bloc principal din Clinton Hill. Odată cu renovarea, știam că putem aduce la viață acele aspecte fundamentale ale apartamentului prin câteva mișcări simple de design, cum ar fi deschiderea acestuia și reîmprospătarea paletei de materiale.”

Inspiratia: „În cele din urmă am tratat acest proiect ca pe un exercițiu de proiectare cu contrast”, spune Julie. „Această idee a pătruns în fiecare decizie pe care am luat-o pe parcursul proiectului și poate fi văzută în modul în care amestecăm tonuri reci și calde, suprafețe dure și moi și piese de mobilier vechi și noi.”

metru pătrat: 1.000 de metri pătrați

Bugetul: „Inițial am bugetat 75.000 USD pentru construcție și materiale”, spune Julie.

Ingrediente principale:

Vopsea dulap de bucătărie: Inima înșelătorie a lui Benjamin Moore

Butoane: Forge Hardware Studio

Trage: Emtek

Covor de iută: Armadillo

Robinet: Newport Brass

Canapea: HAY Mags

Covor: Gestalt Calla

Rafturi: Sistem universal de rafturi Vitsoe 606

Cel mai nebun splurge: „Ne-am bătut degeaba la aparate”, spune Julie. „Avem un frigider încorporat, cu panouri personalizate și o mașină de spălat vase. Am lucrat îndeaproape cu contractorul nostru la Lambo Construction pentru a rafina toate detaliile bucătăriei, cum ar fi panoul lateral canelat, așa că s-a simțit corect să integrez electrocasnicele pentru a fi cât mai perfect cu moara cu putință.”

Când a fost vorba de întreaga renovare, Khoi subliniază un alt detaliu. „Cred că podelele noi au fost cel mai mare articol din renovare”, spune el. „Unitatea noastră nu avea parchet original, dar avea parchet laminat din anii ’80. Le-am înlocuit pe toate cu scânduri de stejar alb și nu regretăm deloc. Există o vorbă care spune că este înțelept să cheltuiești bani pe un pat și pantofi drăguți pentru că îți petreci viața fie într-unul, fie în altul. Pardoselile frumoase ar trebui cu siguranță adăugate la această listă.”

DUPĂ: „Un lucru pe care îl spunem clienților atunci când lucrăm cu un buget limitat este că, în loc de materiale de ultimă generație, folosiți forma și culoarea pentru a crea momente de design”, spune Khoi. „Formele interesante și culorile neașteptate pot crea acel factor uimitor la o fracțiune din costul unui material elegant.” Canelarea triunghiulară personalizată în fața bucătăriei este un exemplu.

DUPĂ: „Deoarece bucătăria este atât de clară și modernă, am încorporat materiale calde și naturale oriunde am putut, pentru a contrasta designul cool și contemporan”, spune Julie. „Această strategie de design de combinare a elementelor contrastante este folosită în întregul apartament. În dormitor, cadrul de pat din oțel negru este combinat cu cearșafuri casual de in și un taburet din lemn de epocă. În baie, căldura chiuvetei de stejar alb este un punct focal împotriva plăcilor gri reci și a corpurilor cromate.”

Cea mai furioasă salvare: „Oricât de mult ne-am dorit să continuăm să ne desfășurăm cu lucrări de moară la comandă, am economisit în dormitor, construind propriile noastre dulapuri IKEA și am folosit mânere de alamă pentru o atingere plăcută”, spune Julie. „Antreprenorul nostru a încadrat pereții, astfel încât să îi putem strecura pentru a obține aspectul final încorporat.”

Ce nu voi mai face niciodată: „Trăind prin construcție”, spune Julie. „Din fericire, a trebuit să suportăm asta doar în ultimele câteva săptămâni, când subînchirierea noastră a fost terminată. Recomandăm întotdeauna clienților noștri să fie flexibili cu aranjamentele lor de locuit pentru cei din urmă săptămâni de construcție, deoarece nu știți niciodată ce circumstanțe neașteptate v-ar putea împinge mutarea cronologie.”

Factura finala: „Factura a ajuns să fie puțin sub 87.000 de dolari, cu niște lucrări electrice neașteptate și câteva slăbiri”, spune Julie.

INAINTE DE: Baia originală avea o paletă maro și bej, cu corpuri vechi.

DUPĂ: Baia singulară a apartamentului a primit un design atemporal care se întâlnește cu modernul de plăci de metrou montate vertical.

instagram story viewer