Idei de remodelare a bucătăriei dintr-o renovare Charleston

Designerul Angie Hranowsky ne spune cum a fost să transformi o casă ascunsă într-un refugiu pe tot parcursul anului al unei familii

Când autor și scenarist Carolyn Evans iar soțul ei, Ray, le-a văzut noua casă, era dragoste la prima vedere - dar asta nu însemna că era perfectă. Pentru a actualiza designul de modă veche al reședinței, au apelat la decorator Angie Hranowsky, pe care a început-o curând într-o renovare extinsă, amestecând în jurul aspectului pentru a crea o atmosferă relaxată, potrivită pentru familie, pentru clienții săi. Aici, Hranowsky ne duce în culisele remodelării vibrante.

De fapt, eram conștient de această casă cu mult înainte ca clientul să decidă să o cumpere. Este unul dintre puținele din Charleston, Carolina de Sud, care are o arhitectură cu adevărat frumoasă din mijlocul secolului; sunt puțini. Nu fusesem niciodată în el, dar știam despre asta. Carolyn, Ray și copiii lor locuiau într-o casă din centrul orașului, în cartierul istoric; Proiectasem acea casă și pentru ei. M-a sunat și mi-a spus: „Cred că suntem gata să ne mișcăm”.

Această casă fusese de vânzare de puțin timp, dar apoi fusese scoasă de pe piață. S-au adresat agentului imobiliar pentru a vedea dacă proprietarul ar mai fi interesat să-l vândă. Carolyn a spus: „Avem această casă foarte tare. Trebuie să-l vedeți și să ne spuneți dacă credeți că ar trebui să-l cumpărăm. ” Am mers acolo cu ei și ne-am întâlnit cu agentul imobiliar la prânz. De îndată ce am deschis ușa din față, m-am întors și am spus: „Trebuie să o cumpărați”. Viața originală și sufrageriile aveau grinzi din lemn, tavanele erau foarte înalte, iar sufrageria avea această frumoasă cărămidă vatră. Pe ambele părți ale casei erau pereți înalți de sticlă.

Privind pe o terasă puternic umbrită, bucătăria originală era mohorâtă.

Foto: Amabilitatea lui Angie Hranowsky

Noul site pentru bucătărie, în dreapta ușilor glisante din această fotografie, avea doar două ferestre mici.

Foto: Amabilitatea lui Angie Hranowsky

Avea oase grozave, dar bucătăria nu era imensă și se afla în partea din spate a casei într-o zonă lângă o curte cu mulți copaci, deci nu era multă lumină naturală. Am adus un arhitect, Heather Wilson, și am trecut prin casă. Gândul meu a fost: Să mutăm bucătăria și să deschidem cu adevărat acest spațiu. În cazul în care bucătăria era acum o spălătorie, o zonă de birou și totul era zidit. Am scos câțiva pereți și am adăugat mai mult pahar, de la podea până la tavan, pentru a aduce toată acea lumină naturală frumoasă. Carolyn iubește să gătească, așa că acum, când stă acolo în bucătărie, are această priveliște uimitoare asupra piscinei din spate.

În planul actualizat, bucătăria se află în centrul casei, orientată spre piscină.

Foto: Amabilitatea lui Angie Hranowsky

Carolyn și-a dorit o suită master, precum și o suită de oaspeți, deoarece părinții ei vin și stau perioade lungi de timp, așa că am adăugat și un plus. Am făcut un hol care, într-o direcție, merge spre suita principală și, în cealaltă direcție, iese într-un nou garaj și suită pentru oaspeți. De asemenea, am renovat băile existente și am deschis o zonă din partea originală a casei, făcându-l un spațiu pentru copii, cu rafturi și birouri încorporate.

Hranowsky și arhitectul Heather Wilson au transformat complet spațiul dărâmând niște pereți și continuând ferestrele din podea până în tavan în toată casa.

Foto: Amabilitatea lui Angie Hranowsky

Casa avea inițial podele din lemn de parchet în zona de zi principală și camera de familie. A fost foarte interesant, dar, din păcate, nu am reușit să-i salvăm. A existat înainte și înapoi - punem podele din lemn noi? Facem doar beton? În cele din urmă, a fost un fel de decizie bugetară. Am decis să refacem betonul existent și să turnăm beton în noile zone potrivite. Nu ați putea face asta într-o casă mai tradițională, dar în aceasta a funcționat.

Acum este foarte mult un spațiu exterior-interior; există atât de multă sticlă pe fundul acestei case. Ori de câte ori vă aflați în principalele zone de locuit, puteți vedea în afara întregului timp. Mi-am dorit foarte mult să aduc sentimentul acesta cu texturile, culorile și materialele pe care le-am ales. Am folosit covoare din fibră naturală și în camera de familie există un frumos scaun și otoman din rattan italian. Carolyn are un portret cu capac de sticlă al unui artist local care îi este foarte bun prieten; are piesa de mult timp. Știam că o vom folosi, așa că unele dintre culorile din paletă au venit de acolo; există o mulțime de corali, liliaci și purpurii. Carolyn spune mereu: „Eu și Ray simțim că suntem în concediu jumătate din timp”. Le place absolut. Au intrat acolo și Ray a spus: „Nu plecăm niciodată”.


  • Imaginea poate conține mobilier în interior și bucătărie și scaun de bar
  • camera de zi colorată a casei Charleston
  • Imaginea poate conține canapea pernă mobilier cameră de zi interior interior pânză pernă masă perete și decor pentru casă
1 / 8

Foto: Julia Lynn / Amabilitatea lui Angie Hranowsky

Noua bucătărie a casei Charleston.


instagram story viewer