Se hur denna lägenhet i en tidigare NYC-skola fick en stor uppdatering

För många av oss är det lätt att bli kär i en gammal byggnad, konstigheter och allt annat. Det är troligtvis de där udda vinklarna och historisk detaljer som gör att en plats verkligen känns speciell - det vill säga tills du behöver montera en soffa runt en böjd vägg eller en obekvämt placerad balk.

INNAN: ”Utrymmet är så unikt med delade nivåer, ett gammalt klocktorn, träbjälkar och tegel; vi hade inget prejudikat för vad vi försökte göra, och så litade Sarah och vår designer på att hjälpa till att forma våra instinkter, säger husägaren.

EFTER: "Det var viktigt för oss att utrymmet skulle renoveras men inte förlorar sin ursprungliga känsla", tillägger ägaren. "Det är fortfarande ett bekvämt, avslappnat, roligt utrymme som hon har injicerat med mycket lätthet och syfte." Eldstaden eldstaden är Clé belgisk svart reproduktionskakel och surroundplattan är Clé Glazed Brick i sillbenet.

Ty Cole

Så var fallet när Sarah Jacoby fick i uppdrag att renovera en lägenhet i en gammal New York City-skola. "Byggnaden designades ursprungligen som en grundskola och sedan byggdes den om till bostäder på 1980-talet", förklarar Sarah. ”Så eftersom det inte var specialbyggt för lägenheter finns det alla möjliga idiosynkratiska utrymmen. Golven är inte helt i linje, till exempel, så en av de stora utmaningarna var att göra detta till en sammanhängande miljö. Det fanns många udda, kvarvarande utrymmen, så vi arbetade för att göra dem mer livliga. ”

EFTER: "Vi känner oss så hemma i vårt sovrum", säger husägaren. "Det är en riktig reträtt från staden efter en lång dag - och nyligen har det till och med varit en reträtt från resten av vårt hem under karantänen." Förrådet består av IKEA-skåp med Semihandgjorda dörrar, som är specialmålade för att matcha väggar.

Ty Cole

Husägare hade förälskat sig i rymden år tidigare och hade alltid haft ögonen på det som ett potentiellt drömhem. ”Vi älskade det gamla skola huskänsla, tegelstenen, tornet - det hade stora ben. Vi visste att bostadsutrymmena behövde en ny layout och ville få ett extra badrum för gästerna, säger en av ägarna. ”Den mest spännande delen var att gå tillbaka och inse hur mycket vi faktiskt kunde göra. Vi förväntade oss att fler av våra idéer skulle vara kategoriskt uteslutna, men Sarah och hennes team lutade sig alltid in i hårda problem och kom med otroligt kreativa lösningar. Hon hittade alltid nya utrymmen att återvinna och kom med otroliga idéer, stora som små. ”

EFTER: "Ett av mina favoritutrymmen i detta projekt är barnens badrum", säger Sarah. ”Det var en prioritet för klienten att lägga till ett badrum, och vi var tvungna att noga överväga ett tufft befintligt tillstånd för att få det att hända. Så jag anser att det är en riktig triumf över logistik. Att vi lyckades få ett super sött badrum där inne är ett mirakel. Det är ett sådant stulet utrymme. ”

Ty Cole

En av de viktigaste prioriteringarna för husägare var att lägga till ytterligare ett badrum, ta det från två bad till tre. ”Vi gjorde en hel omläggning av rören, vilket i en historisk byggnad var en utmaning. Men nu har mina kunder ett eget badrum, ett eget badrum i barnrummet och ytterligare ett komplett badrum, säger Sarah.

EFTER: "Vårt gästbad är mycket vackrare än vad vi förtjänar", säger husägaren. Bakgrunden är av Pierre Frey.

Ty Cole

Förändringarna har visat sig vara perfekta under karantänens tid. "Vi hoppades att detta skulle vara sant, men vi har verkligen gett oss en hel del privata utrymmen för människor att använda oberoende av varandra", säger husägaren. ”En av oss kan vara på kontoret uppför trappan, en annan koppla av eller jobba i vardagsrummet, barnen kan leka i sitt rum. Även med våra svärföräldrars långa besök från västkusten känner ingen ovanpå varandra. Det är en riktig prestation i en NYC-lägenhet. ”

Projektet var ett verkligt samarbete med Sarah, husägare och inredningsarkitekt, Kelly O'Connell. "Vi skickade bilder och teckningar fram och tillbaka till varandra, och vi besökte personligen för att se material och inventarier", säger Sarah. ”Vi hade en tydlig känsla av vart vi ville gå, men godkännandeprocessen var oerhört lång. Vi kunde ha påskyndat saker genom att kompromissa med designval, men vi valde att inte göra det. ” 

EFTER: Ägarna älskar utsikten de ser över Brooklyn.

Ty Cole
instagram story viewer