Denna Hudson Retreat har charmen från en engelsk lantgård

Beläget ca 10 minuters bilresa till centrum av Hudson, New York - ett val för de kreativa hjärnorna i New York som letar efter lite mer utrymme och långsammare livets tempo - det här lanthuset från 1977 är en klassisk stolpe- och strålkonstruktion som nyligen renoverades av Generalförsamling för ett par i filmbranschen och deras barn.

"Vi hade arbetat med generalförsamlingen på en tidigare renovering och resultatet var bara underbart", säger The ägare, som delade sin tid mellan Brooklyn, London och Hudson, där de valde att ha denna semester Hem. ”Huset byggdes på 1970-talet, så det har inte den inneboende charmen hos ett gammalt lantgård. Vi trodde att lägga till generalförsamlingens moderna touch kan skapa något riktigt enastående - en ny kombination av idéer och epoker. "

EFTER: Matsalen öppnades för kök, frukostrum och vardagsrum under renoveringen för att skapa en mer luftig, loftlig känsla i det annars traditionella rummet. Mycket av hemmet är inrett från lokala Hudson-antikaffärer och balanseras sedan med moderna detaljer som matbordsljuset, som är 

Mässing X fixtur från Allied Maker.

Matthew Williams

Spredt över 4000 kvadratmeter och delades upp i två våningar, tog huset med fyra sovrum, tre och ett halvt badrum ett drygt ett år att slutföra. "När vi köpte det var huset i fin form, men designmässigt behövde det mycket kärlek", minns ägarna via e-post. "Vi gjorde två renoveringsrundor på det, och när vi var färdiga hade vi rört nästan alla rum."

På huvudnivån öppnades inredningsrummen för att visuellt koppla samman samlingsutrymmena och för att göra den centrala eldstaden mer av en fokuspunkt, medan du är på den andra nivån kombinerades två rum för att skapa den primära sviten med sovplatsen på ena sidan och det fristående badkaret och omklädningsrummet på Övrig.

EFTER: Ursprungligen ett litet sovrum på övervåningen, kombinerades detta rum med ett badrum för att skapa ett badutrymme och omklädningsrum med en öppen spis (visas inte) för mysiga morgnar. Badkaret fanns i huset och renoverades och utrustades med Vattenverk armaturer. Rummet målades in Farrow & Ball's Green Smoke, skapar en vacker mörk kontrast till den ljusa naturen som ses genom fönstren.

Matthew Williams

EFTER: Den största av flera eldstäder i huset, målades denna tegel spis Farrow & Ball's Slipper Satin, för att matcha de omgivande väggarna. De tunga träbjälkarna lämnades utsatta och oavslutade hela tiden.

Matthew Williams

”Den största utmaningen var att modernisera huset med ny VVS och el utan att behöva förstöra de synliga takhimlen, erkänner Sarah Zames och Colin Stief från generalförsamlingen via e-post. Båda drogs omedelbart till detta arkitektoniska element, och det riktade de flesta av deras beslut när det gäller material och färgpalett.

INNAN: Benen i rymden, som balkar och synliga trästak, var värda att arbeta med.

EFTER: Köket är stort och öppet, med slutna underskåp och öppna hyllor ovanför. Bänkskivan, backsplashen och den flytande hyllan är alla i anpassad krämfärgad betong. Maskinvaran är från Rocky Mountain hårdvara. Taklampan är Cedar och Moss's Alto och vägglampan är från Atelier de Troupe.

Matthew Williams

”För att betona konstruktionen skapade vi kontrast med väggarna mellan det mörka golvet och det tunga taket. Köket, till exempel, var tänkt att vara så neutralt som möjligt för att markera strukturen i de två mörka planen ovanför och under, säger Sarah och Colin. ”Med den nya halvöppna planlösningen använde vi också några färgade väggar för att avgränsa vissa rum och bryta från vår regel att markera trägolv och tak. Till exempel valde vi Farrow & Ball's Green Smoke i huvudbadrummet för att skapa ett elegant och lugnande utrymme för att bada och meditera medan vi tittade på det yttre landskapet. I studien använde vi dock Benjamin Moores Van Deusen Blue, en stimulerande nyans, som öppnar rummet och inspirerar till kreativitet och dynamik. ”

INNAN: Den tidigare iterationen av badrummet var mörk och daterad.

EFTER: Det lugnande grön färg i huvudbadrummet skapar en elegant och avkopplande miljö.

Matthew Williams

EFTER: Studiens palett har kontrasterande naturliga träslag och blå nyanser. Väggarna är målade med Benjamin Moore Van Deusen Blue. Studien har en inbyggd bokhylla, vintagemöbler och en Taklampa Cedar & Moss.

Matthew Williams

De renoverade utrymmena har många vintageskatter som hämtats av ägarna från närliggande gallerier. "Vi är alltid glada när en klient är involverad i avslutningen av ett projekt eftersom det ger ett extra lager av personlighet och minne till rymden", säger Sarah och Colin. "Hustrun är engelsk, och vi är inte säkra på om det var ett medvetet beslut eller inte, men det finns definitivt några element som påminner om förfining och tidlöshet hos engelska lanthus."

EFTER: Båda husägare är professionella aktörer som använder hemmet för att utveckla idéer och underhålla. Musikrummet är ett av de ljusaste rummen i huset och det har ett vintage vitt piano som överlämnades från mamman till en av husägarna.

Matthew Williams

Med sin blanka finish och 70-talskänslan är det vita pianot, som tidigare tillhörde hustrunens mor, en av nyckelbitarna i huset. ”Följaktligen kallar vi rummet att det ligger i musikrummet, och det har en verklig studiokänsla - som en workshop som både är praktisk för att arbeta med projekt men också trevlig för att välkomna gäster och underhålla, ”Sarah lägger till.

INNAN: Dörrar, golv och blommiga tapeter i ett av gästrummen hölls under renoveringen.

EFTER: Detta rum kallas kärleksrummet av husägare och inkluderar tapeter som var original för de tidigare ägarna. De nya ägarna valde att behålla det och betona det genom att ta med blommiga sängkläder och hänga upp några kattmålningar som plockades upp i Hudson över tiden.

Matthew Williams

I gästsovrummet är den ursprungliga blommiga tapeten den enda finishen som generalförsamlingen räddade. ”Vi är alltid intresserade av att försöka behålla en liten del av ett rymds historia, och vi kände det tapet gav oss en liten inblick i de tidigare ägarnas liv och hemmets liv, ”the säger designers. "Ägarna lutade sig verkligen in i utrymmet och dekorerade det med fler mönster ovanpå tapeten, vilket bevisar att ibland mer är mer!"

instagram story viewer