Design Crafts, Dallas'taki Charles için Boğucu bir Salon ve Yemek Odası Görüyor

Sees Design'ın arkasındaki kardeşler, Charles'ın tavanına mor neon aydınlatma yerleştirdiler.

Fotoğraf: Manny Rodriguez

Corbin ve Ross See of Sees Design kardeşler tipik olarak konut projeleri üzerinde çalışırken, ikili her zaman bir restoran tasarlamayı düşünmüştü. İkili, birinin seçilmesini beklemek yerine, başka bir yatırımcı ile ortaklık kurdu ve kendi restoranları olan The Charles'ı yarattı. Dallas Tasarım Bölgesi. Çağdaş İtalyan tavernası, Aralık ayındaki açılışından bu yana o kadar başarılı oldu ki, ortaklar ikna etti. hem ev sahibi hem de komşu kiracı, binanın ek arka yarısını bir genişleme. Ross'un iç mimariyi yönetmesi ve Corbin'in iç tasarımı yönetmesi ile proje sorunsuz bir şekilde bir araya geldi. Corbin, "Hem büyük partiler için özel bir yemek odasına hem de insanların masaları hazır olmadan önce ve yemekten sonra gidebilecekleri bir yere ihtiyacımız vardı," diye açıklıyor. Yaptığımız en seksi şey olmasını istedik. AD PRO, eski bir garajı renkli ve modern bir eklentiye nasıl dönüştürdüklerini duymak için Corbin'i yakaladı.

AD PRO: Orijinal bina büyük bir garajdı. Alanı nasıl dönüştürdünüz?

Corbin Bkz: Onu böldük. Özel yemek odası için bir porsiyon ve gerçek bir giriş yolu oluşturmak için başka bir parça aldık, böylece doğrudan salona girmediniz. Bardan uzağa baktığınızda, tavan yüksekliğinin iki kesitli ziyafeti [vurgulamak] için düştüğü iki niş görüyorsunuz. Karşı tarafta bir odak noktası ve ev gibi, rahat bir his veren bir şömine var. Tekniğimizin çoğu farklı dönemleri ve antikaları ruhla kullanmak ve her şeye insan dokunuşu yapmaktır.

Koridordaki duvar kağıdı özel bir baskıdır.

Fotoğraf: Manny Rodriguez

AD PRO: Bu dokunuşlardan birine örnek nedir?

CS: En büyük insan dokunuşu, koridorda banyoya giden lekeli özel duvar kağıdıdır. Üç mal sahibinin karısı [vücutlarını] kağıda yazdırdı ve sonra hepsini taradık ve bu duvar kağıdını yarattık. Ünlü sanatçı Yves Klein bunu tam vücutla yapmıştı ve aslında fikir bu olacaktı, ama zamanımız ve mekânımız tükendi. Herkesin sevdiği esprilerden biridir.

AD PRO: Tavan, mor neon aydınlatma ile donatılmıştır. Bu nasıl oldu?

CS: Hiç çalışmadık neon daha önce, bir renk seçeceğimize ve işe yarayacağına dair kör bir inancımız vardı. Açtık ve paten pisti gibi görünüyordu. Olmasını istediğimizden 10 kat daha parlaktı. Neonları kısamayacağınızı söylediler ve biz de onu sökmek zorunda kalacağımızı düşündük. Tavanı çoktan kapatmıştık ve açılış partisine kadar bir haftamız vardı. [Sonunda] işe yarayacak bir transformatör ve boşluğa girip tavana monte edecek bir elektrikçi bulduk.

Ekip, eski garajın dışına özel bir yemek odası oydu.

Fotoğraf: Manny Rodriguez

Proje detayları

Proje Adı: Charles

Tasarım takımı: Tasarımı Görür (Corbin ve Ross See kardeşler)

Boyut: 2.000 fit kare

Yer:Dallas Tasarım Bölgesi

Proje zaman çizelgesi: "Altı ay. Gerçekten hızlıydı. "

Tasarım sürecindeki en büyük zorluk: "Mümkün olan en çirkin, en seksi olmayan şeyi - kül bloklu bir garajı - bir şampanya barına dönüştürmek."

Tasarımdaki favori an: "Tavandaki özel duvar kağıdının etrafındaki neon ışık."

Projedeki favori ürün: "Fransa'dan 18. yüzyıldan kalma mermer şömine."

Neredeyse aklınıza gelen bir fikir: “Orijinal tasarımda ham bir çubuk vardı ve onu hurdaya çıkardık. Çok fazla yer kaplardı. "

En büyük bilet: "Çubuğun altında pembe pembe çini ve giriş yolunda yeşil çini."

En küçük bilet öğesi: "Özel yemek odasına giderken kafesteki sahte sarmaşık, yanak dili olması gerekiyordu."

instagram story viewer