Shapeless Studio'nun İlk Yenilemesi İki Çok Küçük Mekanı Anlatıyor

Eskiyi yenilemenin açık yolu kadırga mutfak birkaç duvarı karıştırmak ve ışığın içeri sızmasına izin vermek. Andrea Fisk ve Jess Thomas için yeni basılan tasarım firması olarak ilk projelerini üstlendiklerinde cevabı bu olabilir Biçimsiz StüdyoManhattan'ın Yukarı Batı Yakası'ndaki savaş öncesi apartman dairesinin gaz hatları olmasaydı. Bu yüzden, hırdavatçı dolapları ve banyoya bir açıyla çıkıntı yapan bir küvet gibi harikalarla, duvarların arkasında yenilenmiş olsa da, orijinal çalışmaydı. Daha fazla karmaşa ve gecikmeyi önlemek için, gaz hatlarının kalması gerekecekti. Bu yüzden Andrea ve Jess dönmeye karar verdi. Kelimenin tam anlamıyla. Yeni bir kapıyı delip eskisini sırtı açık raflarla kapatarak, mutfak 90 ° döndürülürdü. orijinal gazı atmadan karanlık bir koridor yerine oturma odasına açılacak şekilde derece çizgiler. Jess, "Bu proje gerçekten eğlenceliydi çünkü küçük, cerrahi bir yenilemeydi" diyor.

Bir duvarı (oturma odasına) delip ve diğerini (koridora) depolama ve Sayaç alanında, ekip aynı kare çekimin yeni modelde çok daha farklı çalışmasını sağladı. mutfak.

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Sonuca bir bakışta çiftin finişlerde eksik kalmadığını anlayabilirsiniz. Jess, "İkimiz de mimarız" diye açıklıyor. "Tasarım oluşturma alanında çalışma geçmişinden geliyoruz, bu nedenle ikimiz de inşaat konusunda rahatız. Kendi stüdyomuza sahip olmakla ilgili sevdiğimiz ve uzmanlaştığımızı düşündüğümüz şey, malzemeler ve ayrıntılardır. " bitmiş odaların görünüşü, simsiyah armatürler ve özel akçaağaç dolaplarıyla dolu, dalga geçmek. Yine de, uzmanlıkları (ve Sunshine Quality Construction'dan proje yöneticisi Pini Lipman, hakkında yeterince iyi şeyler söyleyemedikleri GC) sayesinde, tüm bu yenileme bir bütçeyle yapıldı. İşte burada savurganlık yaptıkları, nasıl kurtardıkları ve nasıl bu kadar parlak görünmesini sağladıkları, tasarım ekibinin ilk projesi olduğunu asla düşünmeyeceksiniz.

Mutfağı Döndürmek

Önce: Kadırga mutfağı bir koridora bakıyordu ve zaten sıkışık tenini daha erişilmez hale getiriyordu.

Sonra: Tezgahın olduğu yerde yeni bir açılış yapıldı, böylece mutfak artık oturma odasına daha doğal bir şekilde akıyor. Aydınlatma, bütçeyi oluşturmak için geri aradıkları bir alandı; tepe ışıkları Cedar & Moss'tur. ("Favorilerimizden biri" diyor Jess).

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Sonra: Eski kapının yerine, ek depolama için bir lavabo ve tavan yüksekliğinde raflar yerleştirildi. Jess, "Metal rafların gösteriş noktası olduğunu düşünüyorum" diyor. "Bulaşıkları yıkayanların boş bir duvara bakmadığı veya bir duvara bakmadığı güzel bir şey istedik. üst dolap yüzlerinde. "Ayrıca, raflar sırtı açık olduğundan koridordan gelen ışık vasıtasıyla. Fikstür, Seed Design tarafından sunulan Dodo Pendant'dır.

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Sonra: Bu mutfak duvarının karşı tarafında, daha önce sahipsiz kalmış olan kare görüntüye bir yıkayıcı-kurutucu kombinasyonu yerleştirildi. Onları gizlemek için mutfaktan aynı dolap kaplaması kullanıldı. Andrea, "Malzemeleri farklı alanlarda farklı şekillerde yeniden kullanmayı seviyoruz" diyor. "Tüm alanı birbirine bağlar."

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Sonra: Andrea sözlerine şöyle devam ediyor: "Küçük bir alanda tasarım yapmakla ilgili bir şey var: Onu iyi yağlanmış bir makine gibi yapmanın tek yolu, onu her şeyin bir santimi içinde tasarlamaktır." Bir mutfakta bu, özel dolaplarla gitmek anlamına gelir. Ekip, Brooklyn merkezli değirmen işçisi James Harmon'ı aradı. Atölye Brooklyn Bu akçaağaç dolapları mutfakta, koridorda ve banyodaki her şeyi barındıracak şekilde tasarlamak.

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Banyoyu Yeniden Düşünmek

Önce: Beş duvarlı bir banyo, sayısız zorluklar içeriyordu. Hiçbir şey şekle tam olarak uymaz, bu da tuhaf bir açıyla içe doğru çıkıntı yapan ve esasen kullanılabilir zemin alanı olmayan bir küvetle sonuçlanır. Andrea düşünceli bir şekilde "Bu gerçek bir bilmeceydi," diyor, Jess ise çözümü bulanın Andrea olduğunu açıklıyor: "Banyo, Andrea’nın dehasının ortaya çıktığı yer."

Sonra: Bir dökme demir küvet, pencerenin yanında mevcut duvarların arasına düzgün bir şekilde sığdı ve o köşede daha da evde hissettirmek için yüzer raflar tasarladılar. Yukarıda, perde, geleneksel açıkta kalan korkulukta temiz ve modern bir bükülme olan girintili bir yola kayıyor. Yer karosu, mutfak için çimento karoları da sağlayan Popham Design tarafından yapılmıştır.

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Sonra: Tüm banyo tadilatının anahtarı, bu üçgen makyaj aynasıydı. "Andrea bunu çizdi ve bana verirken güldü," Jess hatırlıyor, "ve biz de, oh, her şeyi düzeltir gibiydik." Menteşelerin temiz bir şekilde açıldığından emin olmak için dolap ve aynanın, freze işçilerinin yardımıyla özel olarak tasarlanması gerekiyordu. Ve duvardaki şu kare çizgi? Daha fazla depolama alanı eklemek için gömme, dokunmatik mandallı bir kabin.

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe

Sonra: Bütçede kalmak için, bu malzeme seven ekip tarafından birkaç taviz verilmesi gerekiyordu - bunların en önemlisi banyodaki fayanslardı. Metrekare başına 2 ila 3 dolarlık basit bir metro döşemesi seçerek (Nemo's Metro) daha meraklı bir şey yerine, mutfaktaki özel yüzeylere daha fazlasını adayabildiler.

Fotoğraf: Hagan Hinshaw, Bulanık + Menteşe
instagram story viewer